2551081313 Κούταβου Μαργαρίτη 9, Αλεξανδρούπολη mixalisthim@hotmail.com

Τεχνικό Γραφείο Μιχάλη Θυμιανίδη
Οικοδομικές Εργασίες - Κατασκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Θερμομόνωση - Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση Ταρατσων - Αλεξανδρούπολη


Καλωσορίσατε στο Τεχνικό Γραφείο του Μιχάλη Θυμιανίδη, τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας κατασκευές και ανακαινίσεις κτιρίων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και τη γύρω περιοχή. Στο τεχνικό μας γραφείο, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε κάθε πελάτη, επιτυγχάνοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Στις Οικοδομικές Επιχειρήσεις "Θυμιανίδη", κατανοούμε πλήρως τη σημασία του σπιτιού σας και αναλαμβάνουμε την πλήρη υλοποίηση των ονείρων σας. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας και την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα, είμαστε διαθέσιμοι να δημιουργήσουμε το ιδανικό σπίτι για εσάς, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Εάν ονειρεύεστε ένα σπίτι που αντανακλά το στυλ και τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σπίτι των ονείρων σας πραγματικότητα.

 

Κατασκευές - Ανακαινίσεις

Κατασκευές - Ανακαινίσεις

Αναλαμβάνουμε την πλήρη υλοποίηση των κατασκευών και ανακαινίσεων κτιρίων, προσφέροντας λειτουργικές και αισθητικά εντυπωσιακές λύσεις που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες και επιθυμίες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θερμομόνωση - Υγρομόνωση

Θερμομόνωση - Υγρομόνωση

Είτε πρόκειται για θερμομόνωση κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, η εφαρμογή μονωτικών υλικών είναι ουσιαστική για τη διατήρηση της θερμότητας εντός του κτιρίου και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στεγανοποίηση Ταρατσών

Στεγανοποίηση Ταρατσών

Με την εξειδικευμένη μας ομάδα και τη χρήση προηγμένων υλικών, αναλαμβάνουμε τη στεγανοποίηση των ταρατσών σας με απόλυτη επιτυχία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελαιοχρωματισμοί - Σοβατίσματα

Ελαιοχρωματισμοί - Σοβατίσματα

Οι ελαιοχρωματισμοί και τα σοβατίσματα αποτελούν ζωτικά στάδια στη συντήρηση και την αναβάθμιση της εμφάνισης των κτιρίων, προσφέροντας ταυτόχρονα προστασία από τις καιρικές συνθήκες και τη φθορά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ