2551081313 Κούταβου Μαργαρίτη 9, Αλεξανδρούπολη mixalisthim@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Τεχνικό Γραφείο
Μιχάλη Θυμιανίδη

Οικοδομικές Εργασίες - Κατασκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων - Θερμομόνωση - Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση Ταρατσων - Αλεξανδρούπολη

Καλωσορίσατε στο Τεχνικό Γραφείο του Μιχάλη Θυμιανίδη, τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας κατασκευές και ανακαινίσεις κτιρίων στην πόλη της Αλεξανδρούπολης και τη γύρω περιοχή. Στο τεχνικό μας γραφείο, δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες σε κάθε πελάτη, επιτυγχάνοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Στις Οικοδομικές Επιχειρήσεις "Θυμιανίδη", κατανοούμε πλήρως τη σημασία του σπιτιού σας και αναλαμβάνουμε την πλήρη υλοποίηση των ονείρων σας. Με την εξειδικευμένη ομάδα μας και την πολυετή εμπειρία μας στον τομέα, είμαστε διαθέσιμοι να δημιουργήσουμε το ιδανικό σπίτι για εσάς, συνδυάζοντας λειτουργικότητα και αισθητική με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
     
  Υπηρεσίες που Προσφέρουμε:

 

  • Κατασκευές - Ανακαινίσεις Κτιρίων: Αναλαμβάνουμε την πλήρη ανακαίνιση και κατασκευή κτιρίων, προσφέροντας λειτουργικές και αισθητικά ελκυστικές λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
  • Θερμομόνωση - Υγρομόνωση: Μέσω εξειδικευμένης τεχνογνωσίας και χρήσης υλικών υψηλής ποιότητας, εφαρμόζουμε θερμομονωτικά συστήματα που εξασφαλίζουν την ελάχιστη ανταλλαγή θερμότητας ανάμεσα στο εσωτερικό και εξωτερικό περιβάλλον.
  • Ελαιοχρωματισμοί: Επαγγελματικοί ελαιοχρωματισμοί που προσδίδουν προστασία και αισθητική ανανέωση στις επιφάνειες των κτιρίων.
  • Στεγανοποιήσεις Ταρατσών: Εξειδικευμένες υπηρεσίες στεγανοποίησης ταρατσών, εξασφαλίζοντας την προστασία του κτιρίου από την υγρασία και τις καιρικές συνθήκες.

 

 
     
 
 
 
 
 
 
 
     
 

Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε το σπίτι των ονείρων σας πραγματικότητα. Εάν ονειρεύεστε ένα σπίτι που αντανακλά το στυλ και τις ανάγκες σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Μαζί, μπορούμε να φέρουμε το σχέδιο σας στη ζωή!

 
     
     
    2551081313