2551081313 Κούταβου Μαργαρίτη 9, Αλεξανδρούπολη mixalisthim@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Κατασκευές - Ανακαινίσεις
Τεχνικό Γραφείο Μιχάλη Θυμιανίδη - Οικοδομικές Εργασίες - Θερμομόνωση - Υγρομόνωση - Στεγανοποίηση Ταρατσων - Αλεξανδρούπολη

 

Στο Τεχνικό Γραφείο του Μιχάλη Θυμιανίδη, βάζουμε τη φαντασία σε δράση για να δημιουργήσουμε το ιδανικό σπίτι για εσάς. Αναλαμβάνουμε την πλήρη υλοποίηση των κατασκευών και ανακαινίσεων κτιρίων, προσφέροντας λειτουργικές και αισθητικά εντυπωσιακές λύσεις που ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες και επιθυμίες σας.

Με την εξειδικευμένη ομάδα μας, προτείνουμε λειτουργικές λύσεις που συνδυάζουν την πρακτικότητα με την υψηλή αισθητική, πάντα με σεβασμό προς τις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες. Είτε πρόκειται για μια ολοκληρωμένη κατασκευή οικίας εξ αρχής, είτε για μια ανακαίνιση παλαιού κτιρίου, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε απαίτηση και να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Με την εμπειρία μας στον τομέα των κατασκευών και την αφοσίωσή μας στην ποιότητα και την ακρίβεια, μπορούμε να διασφαλίσουμε το απόλυτο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Το σπίτι των ονείρων σας είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ, με εμάς στο τιμόνι της κατασκευής.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
     
 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να ξεκινήσουμε το ταξίδι προς την κατασκευή του ιδανικού σπιτιού σας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα!

 
     
     
    2551081313