2551081313 Κούταβου Μαργαρίτη 9, Αλεξανδρούπολη mixalisthim@hotmail.com
hero image
 
 
 
 
Θερμομόνωση - Υγρομόνωση
Τεχνικό Γραφείο Μιχάλη Θυμιανίδη - Οικοδομικές Εργασίες - Κατασκευές - Ανακαινίσεις - Στεγανοποίηση Ταρατσων - Αλεξανδρούπολη

 

Στο Τεχνικό Γραφείο του Μιχάλη Θυμιανίδη, κατανοούμε τη σημασία της θερμομόνωσης και της υγρομόνωσης για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που είναι άνετο, ενεργειακά αποδοτικό και προστατευμένο από τις κλιματολογικές αλλαγές. Είτε πρόκειται για θερμομόνωση κατοικίας ή επαγγελματικού χώρου, η εφαρμογή μονωτικών υλικών είναι ουσιαστική για τη διατήρηση της θερμότητας εντός του κτιρίου και τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.

Γνωρίζατε ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, σε ένα διώροφο σπίτι χωρίς μόνωση παρατηρούνται απώλειες που ανέρχονται σε σημαντικά ποσοστά; Από την ταράτσα περίπου 25% της συνολικής απώλειας, από την τοιχοποιία περίπου 42%, από τα κουφώματα αλουμινίου περίπου 21%, και από καμινάδες, εξαεριστήρες κλπ. 13%. Η θερμομόνωση είναι η λύση που αντιμετωπίζει αυτές τις απώλειες και προστατεύει το σπίτι σας από τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Η ομάδα μας διαθέτει την απαραίτητη εξειδίκευση και εμπειρία για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις κάθε έργου θερμομόνωσης και υγρομόνωσης. Με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και την εφαρμογή τεχνολογικά προηγμένων μεθόδων, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που εξασφαλίζουν τη μέγιστη απόδοση και προστασία.

 
 
 

 

 
 
 
 
 
     
 

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να αναπτύξουμε μια εξατομικευμένη λύση που θα σας προσφέρει άνεση, ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

 
     
     
    2551081313